Byggmax aloittaa perjantaina 28. huhtikuuta näyttävän kampanjan, jossa se lupaa maksaa 50 prosenttia takaisin asiakkaiden tekemistä ostoksista, jos Suomi voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden. Palautus maksetaan takautuvasti kaikista 28.4.–5.5.2017 välisenä aikana tehdyistä myymälä- ja verkkokauppaostoksista, eli ostoksista ennen jääkiekon MM-kisojen alkamista.

”Jääkiekon MM-kisat on suomalaisille tärkeä tapahtuma ja haluamme kokea sen yhdessä asiakkaidemme kanssa. Monet byggmaxilaiset ovat innokkaita jääkiekkofaneja ja halusimme tehdä yhteisen kampanjan, jolla voimme kannustaa Leijonia koko porukalla. Kampanjamme tuo lisää jännitystä Suomen joukkueen pelien katseluun ja saa kannustamaan Suomea entistä enemmän kohti kultamitalia”, sanoo Byggmax Suomen maajohtaja Aleksi Virkkunen.

Viime vuonna hyvät kokemukset

Viime vuonna supersuosittu kampanja tyhjensi myymälähyllyt Byggmaxeissa kautta maan. Kampanja otettiin laajasti huumorilla vastaan ja osa jopa epäili, että Byggmax joutuu sulkemaan myymälänsä, jos Suomi voittaa, koska takaisinmaksettavaa olisi ollut niin runsaasti. Leijonat hävisivät kultamitaliottelun niukasti Kanadaa vastaan.

”Tänäkin vuonna suurin toiveemme on, että Suomi voittaa, sillä silloin voittajia ovat Leijonien lisäksi myös Byggmaxin asiakkaat ja Byggmax yrityksenä. Olemme varautuneet Suomen voittoon ottamalla vakuutuksen rahapalautuksien varmistamiseksi”, Virkkunen sanoo.

Kampanjasta viestitään näkyvästi paitsi televisiossa ja Byggmaxin omissa kanavissa myös radiossa ja sanomalehdissä kaikilla Byggmax-paikkakunnilla Espoosta Ouluun. Kampanjan TV-spotti on katsottavissa YouTubessa perjantaina 28.4 osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=bp6QKx_D-rU.

Byggmax myy rakennustarvikkeita kuten puutavaraa, lattioita, kipsilevyjä, sementtiä, ikkunoita, ovia ja maaleja sekä ammattilaisille että kotinikkareille. Byggmaxilla on myymälät Espoossa, Jyväskylässä, Kangasalla, Lahdessa, Oulussa, Pirkkalassa, Porissa, Porvoossa, Raisiossa, Seinäjoella, Turussa, Vaasassa ja Vantaalla.