Kontio esitteli helmikuussa 2017 uuden, modernin Glass House -talomalliston. Nyt Kontio Glass House -malliston talot on saatavilla myös muuttovalmiina, mutta vain Uudellamaalla.

”Yhä useampi haluaa omakotitalonsa valmiiksi rakennettuna. Työssäkäyvillä ja ruuhkavuosia elävillä perheillä ei ole usein aikaa ja voimavaroja vaativan rakennusprojektin läpiviemiseen”, arvelee Uudenmaan alueen myynnistä vastaava Jyrki Lepistö.

ValmisKontio on vaivaton tapa toteuttaa omakotiasumisen haaveet. Kontio vastaa talon rakentamisesta: perustusten tekemisestä, talon pysytyksestä sekä sisätöistä.

”Omakotirakentaja sopii talon rakentamiseen liittyvistä asioista yhdellä luukulla sen sijaan, että neuvottelisi jokaisesta työvaiheesta urakoitsijoiden kanssa. Monille on myös tärkeää, että pystymme jo kaupantekovaiheessa kertomaan muuttovalmiiksi rakennetulle talolle tarkan hinnan”, sanoo Lepistö.

Glass House -mallistoon kuuluu useita erikokoisia taloja. Kaikissa on paljon muuntelumahdollisuuksia. Taloon voi valita erilaisia tilaratkaisuja sekä katto- ja terassivaihtoehtoja. Sisustukseen Kontio on kehittänyt hirsirakennuksiin sopivan Kontio Living -sisustusmalliston, josta asukkaat valitsevat mieleisensä vaihtoehdot. Myös sisustuksen yksilölliset muutostyöt ovat mahdollisia.

Kontion uuteen Glass House -mallistoon kuuluu moderneja ja kaupunkirakentamiseen sopivia hirsitaloja, joihin on haettu vaikutteita ajattomasta 1950-luvun yhdysvaltalaisesta arkkitehtuurista. Talomallistolle ilmettä antavat suuret lasipinnat, jotka yhdistyvät nykyaikaiseen hirsirakentamiseen. Glass House -talojen seinät rakennetaan uudesta, painumattomasta Kontio SmartLog -hirrestä.