Asuntomessut Porissa ovat keränneet jo yli 50 000 messuvierasta tutustumaan kaikkiaan 34 messukohteeseen.

Karjarannan vanhalle teollisuusalueelle rakentuneen uuden asuinalueen ja sen 34 messukohteen on nähnyt jo jo yli 50 000 kävijää. 50 000 kävijän rajapyykki meni rikki viime lauantaina.
Espoolaispariskunta Elina ja Jussi Nykänen saapuivat kuusikuukautisen Kaarlo-vauvansa kanssa Porin Asuntomessuille lauantaina iltapäivällä. Elina Nykänen yllättyi kuullessaan olevansa messujen 50 000. kävijä. Suomen Asuntomessujen ja Porin kaupungin edustajat olivat perhettä vastassa kukkakimpun sekä sisäänpääsylippujen kera.

Nykäsen perhe oli tullut messuille Espoosta hakemaan sisustusideoita ja äly- sekä turvallisuusratkaisuja.

Eniten messuvieraita Satakunnasta

Asuntomessujen kävijätutkimuksen väliraportin mukaa messualueella vierailleista suurin osa (32,9 prosenttia) on tullut messuille Satakunnan alueelta. Toiseksi suurin vierailijajoukko on saapunut Karjarantaan Uusimaalta (14,5 prosenttia). Porilaisia messualueella vierailleista on ollut tähän mennessä 20 prosenttia.

”Kävijät tulevat meille ympäri Suomea. Meistä on hienoa, että myös paikalliset ovat saapuneet sankoin joukon tutustumaan Karjarannan uuteen asuinalueeseen. Tänä kesänä Suomeen on jälleen syntynyt uusi asuinalue, josta olemme pyrkineet tekemään yhden maailman parhaista, sitä kannattaa kyllä tulla katsomaan ja nappaamaan ideoita omaan arkeen ja elämään”, Suomen Asuntomessujen viestintäpäällikkö Leena Honkajuuri iloitsee.

”Porilaiset ovat tottuneet kaupungin suureen tapahtumatarjontaan heinäkuussa ja se on meille yksi ylpeyden aihe. Tänä vuonna tässä on jotain vieläkin erityisempää, kun tuttujen SuomiAreenan ja Pori Jazzin lisäksi meillä on Asuntomessut. On hienoa, että koko Satakunnan alue on ollut kiinnostunut messuista”, kertoo tiedottaja Tiina Lehtonen.

Asuntomessut ovat avoinna vielä kaksi viikkoa 5.8. asti. Messut ovat avoinna joka päivä klo 10-18, pidennetty aukiolo 26.7. ja 2.8. klo 21 asti. Lisätietoja messuista www.asuntomessut.fi sekä TM Rakennusmaailman numerossa 6/18 olevasta kaikki messukohteet esittelevästä virallisesta taloluettelosta.