Ensi kesänä Asuntomessut järjestetään Tuusulassa. Ensimmäiset Asuntomessut järjestettiin vuonna 1970 samalla paikkakunnalla.

Tuusula isännöi ensimmäisiä Asuntomessuja vuonna 1970.

”Ne ovat jääneet historian kirjoihin etenkin valtavan yleisömenestyksensä kautta, mutta yhtä lailla myös Tuusulaan rakentuneen asuinalueen kautta. Vuonna 2020 olemme jälleen täällä. Meistä oli luontevaa tehdä kolmas osa Tuusulaan, saavathan hyvät elokuvatkin useampia jatko-osia”, operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää Suomen Asuntomessuilta kuvailee.

Teemaviikot rytmittävät sisältöä

Messuportit avataan heinäkuun 10. päivänä perjantaina ja ovat avoinna aina elokuun 9. päivään asti. Yhteensä Asuntomessut ovat avoinna 31 päivän ajan. Messuvieraalle esitellään yli 40 messukohdetta ja lisäksi neljä messuviikkoa on teemoitettu tuttuun tapaan.

Asuntomessujen 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi ensimmäinen teemoitettu viikko on omistettu syntymäpäiväjuhlahulinaan. Messujen toisella viikolla keskitytään sisustamiseen, rakentamiseen ja remontointiin. Kolmas viikko on taiteen ja kulttuurin viikko, ja neljännellä viikolla nostetaan keskiöön vastuullisuus.

Jokaisella viikolla on myös pidennetty ilta, jolloin messuportit ovat avoinna klo 21 asti ja illan kruunaa huippuartisti. Lavalle nousevat vuoroviikkoina niin Chisu, Maija Vilkkumaa, Erin kuin Kolmas nainen.

Lue lisää: 

Ensi kesän Asuntomessuille Tuusulaan pääsee HSL:n bussilla

Puurakentaminen on suuressa roolissa Tuusulassa

MHM-townhouset tuovat uutta ajattelua rakentamiseen