Vuoden 2018 Asuntomessut järjestetään Porissa 6.7.-5.8.2018. Asuntomessujen teemana on tänä vuonna asuminen läpi ihmiselämän. 34 messukohteen lisäksi Asuntomessuilla keskustelua asumisesta sekä viihdytään Suomen huippuartistien seurassa.

Asuntomessut avautuvat Porin Karjarannassa 6.7. klo 10. Messuilla on esillä modernia pientalokaupunkiasumista, johon on otettu vaikutteita puutalokaupunginosista. Vaikutteet näkyvät muun muassa rakennusten sijoittumisessa ja pihojen tehokkaassa käytössä. Tiivis asuminen on tulevaisuutta ja läheiset palvelut tuovat asumiseen helppoutta.

Asuntomessujen teema asumisesta läpi ihmiselämän näyttäytyy messuilla muun muassa rakennettuina kohteina. Messujen 34 näyttelykohteen joukossa on sekä tiedepäiväkoti että seniorien palvelukoti. Messuaikaisilla teemaviikoilla esitellään älykkäitä konsteja, joilla jokainen voi muuttaa omaa elämäänsä pykälän onnellisemmaksi ja helpommaksi. Karjarannassa nähdään lisäksi 28 uutta pientalokohdetta, yksi korjausrakentamisen kohde sekä rivitalokokonaisuus.

Aessujen teemaviikkojen ja AsukasAreenan ohjelmaan voit tutustua Asuntomessujen sivuilta.

Pidennetyt ilta-aukioloajat

Asuntomessut ovat avoinna joka päivä klo 10-18. Tämän vuoden erikoisuutena messuilla järjestetään pidennettyjä iltoja, jolloin messulipun hinnalla pääsee nauttimaan myös viihdeohjelmasta, kuten artisteista.

lauantai 7.7.2018 – messualue avoinna klo 23 saakka
torstai 12.7.2018 – messualue avoinna klo 21 saakka
torstai 26.7.2018 – messualue avoinna klo 21 saakka
torstai 2.8.2018 – messualue avoinna klo 21 saakka

Pidennettyinä iltoina sisäänkäynti ja kohteet ovat avoinna klo 21 saakka.

Messuille kätevästi kävellen tai bussilla

Asuntomessualue on Karjarannassa, joka sijaitsee kävelyetäisyydellä Porin kaupungin keskustasta ja vain sillan ylityksen päässä Kirjurinluodon loistavista ulkoilu- ja virkistysmahdollisuuksista.

Pysäköinti on opastettu valtateiltä V2 Tampere, Helsinki ja V8 Turku, Vaasa.

Yleisöpysäköinti ei ole messualueen vieressä. Messuvieraiden pysäköintialue sijaitsee Raatimiehenluodolla, noin 5 minuutin ajomatkan päässä messualueelta. Pysäköintialueelle on opastus jokaiselta kaupungin sisääntuloväylältä. Raatimiehenluodon pysäköintialueelle ajetaan valtatie 8 kautta kääntyen Kimpajuovantielle. Myös motoristien parkki ja varustesäilytys on messuparkissa. Non-stoppina alueelle kulkevat messubussit ovat maksuttomia. Lisätietoa kaikista messubussireiteistä saa Asuntomessujen sivuilta asuntomessut.fi/pori/messuinfo/messubussit/

Tutustu kohteisiin messuluetteloiden avulla!

TM Rakennusmaailman numero 6/18 sisältää kaikki messukohteet sekä messujen oheiskohteet esittelevän taloluettelon. Siitä löydät kaikki kohteiden rakentamisen tiedot, pohjapiirrokset, kustannusarviot sekä näytteilleasettajien ja yhteistyökumppaneiden yhteystiedot. Dekon sisustusluettelo taas esittelee kattavasti kaikkien kohteiden sisustukset.

Hanki messuluettelot etukäteen lehtipisteistä tai osta ne paikan päältä messuportin läheisyydestä. Tule myös tutustumaan TM Rakennusmaailman ja Dekon yhteiskohteeseen, upeaan Talo Haltiattareen, kohde 26. Nähdään messuilla!