Asuntomessut Lohjalla -tapahtuma järjestettiin kesällä 2921. Kokosimme vinkit messukohteista, jotka kannattaa nähdä!

Hiidensalmen Asuntomessualue on aivan Lohjan keskustan kupeessa, kauniin Lohjanjärven rannalla. Kompaktin kokoisen messualueen kaikki kohteisiin ehti hyvin tutustua Lohjalla messupäivän aikana.

Asuntomessujen monipuoliseen tarjotaan kuuluvat pientalojen lisäksi vuokra- ja asumisoikeusasuntoja sekä päiväkodin ja hoivakodin sisältävä kerrostalokortteli sekä edullista asumismuotoa pilotoivat osuuskunta-asumisen paritalokohteet.

Kuusi mielenkiintoista kohdetta Lohjalla

Kohde 4 Kastelli Veistos

Suomalaiset huonekalut ja taide näkyvät lapsiperheen kaksikerroksisen Kastelli Veistoksen sisustuksessa. Nikarin, Adean, Lundian ja Woodnotesin kalusteiden lisäksi sisustuksessa on käytetty kauniisti tekstiilejä ja keramiikkaa. Ruokailutila kylpee valossa isojen ikkunoiden ansiosta.

Kohde 7 Pyörre

Pyörre on korkean kierrätysasteen talo. Sen runko on tehty teräselementeistä, joka on tarkan suunnittelun ja toteutuksen avulla saatu taivutettu pyöräksi taloksi. Talon keskelle jää suojaisa sisäpiha, jossa kasvaa omenapuu ja josta avautuu upea näköala Lohjanjärvelle. Taide näkyy sisätiloissa monipuolisesti. Johanna Oraksen maalauksellinen kädenjälki löytyy esimerkiksi liukuovista ja tapeteista.

Kohde 8 Talo Sensu

Japanilainen minimalismi ja skandinaavinen lämminhenkisyys yhdistyvät kaksikerroksisen omakotitalon sisustuksessa. Alakerrassa on upea spa-osasto ja makuuhuoneet. Yläkerran iso tila jakautuu olohuoneeseen ja keittiöön, jonka keskipisteenä on upea Deisel by Scavolini -keittiö. Tila jatkuu ulos kattoterassille, jossa kannattaa upeiden maisemien lisäksi kiinnittää huomiota viherkattoihin.

Kohde 10 Joutsela

Joutselan sisustuksessa pääosassa ovat laadukkaat pintamateriaalit seinissä ja lattioissa. Puu näkyy upeasti toteutetuissa Timberwisen seinäpaneeleissa ja Saari-keittiöiden kauniissa keittiökaapeissa. Olohuone-keittiöstä avutuva näkymä Lohjanjärvelle on kaiken keskiössä.

Kohde 15 Ainoa Fiksu

Ainoa Fiksun stailauksesta ovat vastanneet Anna Biström ja Kaisa Kartela. He ovat Fiksuun lämminhenkisen sisustuksen, jonka kaunis sävymaailma soljuu kauniisti huoneesta toiseen. Cellon upeat kuvatapetit tuovat seinille väriä ja eloa. Muista kurkata erilliseen saunaan ja pukuhuoneeseen ja upealle terassille!

 

Kohde 26 Villa Hopeapuu

Messujen ainoa omarantainen tontti on Villa Hopeapuulla. Kaunis talo näyttää sisääntulosuunnastaan suljetulta, mutta tunnelma on päinvastainen, kun taloa katselee järven suunnasta. Käy kurkkaamassa puusepän tekemä tammipuinen keittiö sekä näyttävät Tulikiven Travertin-laatat ja -työtasot.

Kiinnostuitko kohteista? TM Rakennusmaailma 7/21 sisältää kaikkien Asuntomessut Lohjalla -tapahtuman kohteet ja niiden rakentamisen tiedot esittelevän Asuntomessujen virallisen taloluettelon. Voit tutustua kohteidiin digilehdestä.

Lisätietoja tapahtumasta: www.asuntomessut.fi