Asuntomessutapahtuman järjestelyt messutalojen rakentaminen Tuusulassa etenevät normaalisti. Messualueen portit ja kohteet on tarkoitus avata heinäkuussa.

Asuntomessutalojen ja yleisten alueiden rakentaminen etenee Tuusulassa. Osuuskunta Suomen Asuntomessut kertoo seuraavanasa koronatilanteen kehittymistä tarkkaan.

”Suositus yli 500 henkilön yleisötapahtumien perumisesta koskee tapahtumia toukokuun loppuun, ja näin ollen se ei siis koske asuntomessuja. Mikäli valtioneuvosto ohjeistaa toisin, toimimme luonnollisesti ohjeistuksen mukaan, kertoo Osuuskunta Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Anna Tapio.

”Seuraamme korona-tilannetta ja noudatamme valtioneuvoston sekä Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen antamia ohjeita ja määräyksiä. Lisäksi koronavirus-epidemiaan varaudutaan viranomaisten suositusten mukaisella toimintamallilla messujen turvallisuussuunnitelmassa”, jatkaa Tapio.

Lipunmyynti messuille on auki normaalisti koko ajan. Mikäli viranomaiset ohjeistavat peruuttamaan yleisötapahtumat heinä-elokuussa, on asiakas oikeutettu saamaan ostetun pääsylipun hinnan takaisin.

Asuntomessuilla juhlavuosi

Rykmentinpuiston messualueelle Tuusulaan nousee yli 100 asuntoa. Niihin muuttavien asukkaiden tarinat ja asumiseen liittyvät valinnat koskien rakennustapaa, sisustusta, energiamuotoa ja monia muita asumiseen ja elämiseen kerrotaan tänäkin vuonna.

”Juhlimme tänä vuonna Asuntomessujen puolivuosisataista matkaa, jota on taivallettu yhdessä suomalaisten kanssa myötäeläen muutoksissa. Siksi tässä haasteellisessa tilanteessa haluamme omalta osaltamme tukea ja kannustaa suomalaisia jakamalla tietoa ja opastusta kanavissamme”, sanoo Anna Tapio.

TM Rakennusmaailma julkaisee kaikki messukohteet esittelevän Asuntomessujen virallisen taloluettelon numerossa 6/20, joka ilmestyy  1.7.2020.

Lue lisää:

Asuntomessut Tuusulassa: Omatalo Kulma valmistautuu ilmastonmuutokseen

Puurakentaminen on suuressa suosiossa Asuntomessuilla Tuusulassa