Lontoolainen asuinrakennus Tin House on palkittu kansainvälisessä Iconic Awards 2017 -arkkitehtuurikilpailussa. Rakennuksen teräksisissä ulkopinnoissa on käytetty SSAB:n GreenCoat PLX Pro BT -tuotetta. Patentoidussa biopohjaisessa pinnoiteteknologiassa merkittävä osa perinteisistä fossiilisista öljyistä on korvattu ruotsalaisella rypsiöljyllä.

Tin Housen on suunnitellut palkittu arkkitehti Henning Stummel. Voittoisan rakennuksen teräksisisiin ulkopintoihin haluttiin pitkäkestoinen ja haalistumaton väri, joka säilyttäisi omaleimaisen ulkoasunsa vuosikymmenien ajan. Myös ympäristöystävällisyys oli tärkeä kriteeri pinnoitetuotteen valinnassa.

GreenCoatin on helppo muovata käsin ja sen väri säilyy pitkään. Tuote kestää myös erinomaisesti korroosiota, UV-säteilyä ja naarmuuntumista.

Iconic Awards on puolueeton kansainvälinen arkkitehtuuri- ja suunnittelupalkinto, joka keskittyy arkkitehtuurin, suunnittelun, rakentamisen ja rakennusteollisuuden väliseen vuorovaikutukseen. Palkinto myönnetään uraauurtavasta arkkitehtuurista, innovatiivisista tuotteista ja ympäristötietoisuuden edistämisestä arkkitehtuurin, rakentamisen, kiinteistöalan ja rakennusteollisuuden eri osa-alueilla.