Asuntomessut Tuusulassa -tapahtuma houkuttelee Rykmentinpuiston messualueelle ensi kesänä niin remontoijia, sisustajia kuin hyvän musiikin ystäviä. Pidennetyt messuillat päättyvät kotimaisten tähtiartistien konsertteihin.

Asuntomessujen 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi ensimmäinen teemoitettu messuviikko on omistettu syntymäpäiväjuhlahulinaan. Messujen toisella viikolla keskitytään sisustamiseen, rakentamiseen ja remontointiin. Kolmas viikko on taiteen ja kulttuurin viikko, ja neljännellä viikolla nostetaan keskiöön vastuullisuus.

Jokaisella viikolla on myös pidennetty ilta, jolloin messuportit ovat avoinna klo 21 asti ja illan kruunaa huippuartisti.

”Asuntomessut ovat siinäkin mielessä hyvin poikkeukselliset messut, että meillä on mahdollisuus pitkän kestomme aikana nostaa monia erilaisia mielenkiintoisia asioita hieman laajemminkin esille. Haluamme herättää keskustelua valituista teemoista sekä lisäksi järjestämme työnäytöksiä ja tietoiskuja ja toimimme alustana näiden teemojen esille tuomiseen myös muille toimijoille. Keskiviikkoisin on myös mahdollisuus kiertää normaaleja aukioloaikoja pidempään ja jäädä nauttimaan esimerkiksi Chisun, Maija Vilkkumaan, Erinin tai Kolmannen naisen esiintymistä”, Suomen Asuntomessujen operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää kuvailee.

Taiteilijoiden Tuusula

Asuntomessujen oheiskohteena on tänä vuonna Tuusulanjärven Rantatie. Sen varrella voi tutustua moneen historialliseen taitelijakotiin ja alueen mielenkiintoiseen historiaan.

Messuvierasta varten osa kohteista on huomioinut hieman pidemmät aukioloajat torstaisin ja lipunostaneille onkin tarjolla erilaisia etuja Rantatien varrella. Alueella kiertää ensi kesänä hop on hop off -bussi, johon on mahdollista hypätä kyytiin myös asuntomessujen portilta. Taiteilijakotien mielenkiintoiset tarinat ja museoiden vaihtuvat näyttelyt ovat mukavaa vastapainoa rakentamisen ja sisustamisen rinnalla.

Asuntomessut järjestetään 10.7.-9.8.2020 Tuusulassa. Asuntomessut ovat avoinna kuukauden ajan joka päivä klo 10-18, lisäksi pidennettyinä iltoina keskiviikkoisin klo 21 asti.

TM Rakennusmaailma on Asuntomessujen virallinen yhteistyökumppani. TM Rakennusmaailmassa 6/20 julkaistaan messujen kaikki kohteet esittelevä virallinen taloluettelo. Tilaa TM Rakennusmaailma ja varmista, että saat messuluettelon kotiisi!

Lue lisää:

Asuntomessut Tuusulassa: Omatalo Kulma valmistautuu ilmastonmuutokseen