Ensi kesänä Asuntomessut järjestetään Tuusulassa, 35 minuutin matkan päässä Helsingin keskustasta. Messuportit ovat avoinna 10.7.-9.8. Perille pääsee vaikka HSL:n bussilla.

”Tuusulaan on hyvät liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulta. Luonnonläheinen messualue sijaitsee Tuusulassa Hyrylän keskustan palveluiden tuntumassa, ja alueelle rakentuu monimuotoinen asuntokanta. Pääsemme esittelemään townhouseja, eli kaupunkipientaloja, sekä kerrostaloasuntoja ja myös pientaloja, eli kyseessä on hyvin monipuolinen asuinalue. Uskommekin, että kolmannen kerran Tuusulassa järjestettävät Asuntomessut kiinnostavat poikkeuksellisen laajaa yleisöä”, Suomen Asuntomessujen operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää kertoo.

Hyvien liikenneyhteyksien päässä oleva Tuusula on ensi kesänä entistä helpompi saavutettavissa. Tuusula kuuluu HSL:n eli pääkaupunkiseudun sisäisen liikenteen piiriin. Lisäksi ensi kesän matkailija pääsee messuportille suoraan Helsingistä erillisellä linja-autokuljetuksella, joka myös päivän päätteeksi tuo vieraan messuilta takaisin Helsingin keskustaan.

”Keravan asemalta on neljän kilometrin matka messuportille, ja haluammekin tehdä julkisilla liikennevälineillä matkustamisen entistä helpommaksi. Keravan asemalta tulee olemaan enemmän HSL:n vuoroja suoraan messuportille messujen ajan. Lisäksi järjestämme Helsingistä oman bussikuljetuksen Kiasmalta messuportille ja takaisin Kiasmalle. Bussi pysähtyy myös matkanvarrella Jumbossa, jossa on mahdollista nousta kyytiin”, Vuorenpää kertoo.

Pidennetty aukioloaika keskiviikkoisin

Asuntomessualue Tuusulassa on osa Rykmentinpuistoon rakentuvaa asuinaluetta ja kokonaisuus on yksi Helsingin seudun suurimmista aluerakentamishankkeista. Messuvieraille esitellään Tuusulassa yli 40 messukohdetta, joista 27 on pientaloja. Oheiskohteena on Tuusulanjärven Rantatie ja sen historialliset taiteilijakodit.

”Tuusula on ensi kesänä monin tavoin esillä ja haluamme varmistaa, että Tuusulaan tuleville vierailijoille jää erityisen positiivinen muistijälki vierailustaan. Sujuvat liikenneyhteydet, mutta myös Tuusulan muut käyntikohteet ja palvelut ovat osa tätä kokemusta. Olemmekin tehneet jo pitkään yhteistyötä eri toimijoiden kanssa, jotta voimme varmistaa, että kaikki osat messumatkalla toimivat niin sujuvasti kuin vaan voivat”, Asuntomessut Tuusulassa -projektipäällikkö Riikka Uusikulku kertoo.

Asuntomessut järjestetään 10.7.-9.8.2020 Tuusulassa. Asuntomessut ovat avoinna kuukauden ajan joka päivä klo 10-18, lisäksi pidennettyinä iltoina keskiviikkoisin klo 21 asti.

TM Rakennusmaailma on Asuntomessujen virallinen yhteistyökumppani. TM Rakennusmaailmassa 6/20 julkaistaan messujen kaikki kohteet esittelevä virallinen taloluettelo. Tilaa TM Rakennusmaailma ja varmista, että saat messuluettelon kotiisi!

Lue lisää:

Asuntomessut Tuusulassa: Omatalo Kulma valmistautuu ilmastonmuutokseen

MHM-Townhouset tuovat uutta ajattelua rakentamiseen

Puurakentaminen on suuressa roolissa Asuntomessuilla Tuusulassa