Sähköjärjestelmien ja -tarvikkeiden kehittämiseen, valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut suomalainen Ensto on tuonut markkinoille kaksoispistorasian, jossa sähköjohdot saa ensimmäistä kertaa maailmassa suoraan rinnakkain 85 mm:n kaksoispistorasiassa, eikä vinoon.

Uuden pistorasiamme suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomioita asennettavuuteen ja muotoiluun. Nyt saa enemmän pistorasioita pienempään tilaan ja kaikki pistorasiat aidosti käyttöön. Yrityksen Suomessa yhdessä asiakkaiden kanssa suunnittelema tuote on saanut markkinoilla hyvän vastaanoton.

Ensto Intro on kokonainen asennuskalustesarja

Kaksoispistorasia on osa Ensto Intro -asennuskalustesarjaa, josta löytyy kaikki tarvittava kotien ja kiinteistöjen sähköistykseen. Sarja sisältää niin kytkimet, painikkeet, pistorasiat, liike- ja läsnäolotunnistimet, termostaatit, tele-, data- ja mediatuotteet, valonsäätimet, KNX- ja muut ohjausjärjestelmät, pinta-asennuskalusteet ja valaisinpistorasiatuotteet.

Yrityksen mukaan tuotesarjaa lähdettiin kehittämään vahvasti muotoilu edellä. Asennuskalustesarjan klassinen, kulmikas muotoilu sopii kaikenlaisiin ympäristöihin, joten tuotteiden käyttökohteet ovat moninaiset aina asunnoista liiketiloihin, vanhoihin ja uusiin miljöihin. Kalusteita on saatavilla mustina ja valkoisina ja kehyksistä löytyy tyylikkäitä vaihtoehtoja ja erilaisia materiaaleja. Kodin pistorasiatkin voivat siis olla tänä päivänä designtuote.

”Ensto Intro tuotteiden kytkinmekanismi on taattua Ensto-laatua eli erittäin laadukas ja varmatoiminen. Vahva asennuslevy takaa toimivuuden kaikissa olosuhteissa”, kertoo Enston tuotepäällikkö Sakari Nurkki.

Kodinohjain parantaa turvallisuutta

Tuotesarjasta löytyvän kodinohjaimen avulla voi parantaa kodin turvallisuutta sekä säästää energiaa ja rahaa. Kodinohjain perustuu avoimeen, maailmanlaajuiseen KNX-standardiin.
Se ohjaa sanan varsinaisessa merkityksessä koko kotia: pudottaa lämmitystä, kytkee hälytykset päälle, sammuttaa veden ja turvapistorasiat kun lähdetään pois kotoa. Sitä voi myös kätevästi ohjata älypuhelimella, jolloin oman kodin ohjaus kulkee kätevästi taskussa.