omakotitalot kalajoen hiekkasärkkien auringonlaskussa

Kalajoen hiekkasärkillä voi kuuman kesäpäivän iltana, auringon painuessa hehkuvan punaisena mereen, unelmoida olevansa kaukana etelässä. Uusien, toinen toistaan komeampien vapaa-ajan asumusten suurilla terasseilla taas voi unelmoida sellaisen paikan omistamisesta.

Näitä ja muitakin unelmia voi tavoitella Loma-asuntomessuilla juhannuksen jälkeen. Poimimme vinkiksi muutamia messujen tutustumisen arvoisista kohteista. Sen lisäksi TM Rakennusmaailman numero 5/14 on täydellinen paketti Kalajoen Loma-asuntomessuille lähtevälle. Kaikki kohteet esitellään tarkasti teknisine tietoineen, joten niihin voi tutustua rauhassa kotisohvalla ennen reissuun lähtöä. Lisäksi messujen virallisesta messuluettelosta löytyy paljon muuta hyödyllistä tietoa.

Messuilla on esillä yhteensä 28 näyttelykohdetta, joista 27 on erillisiä vapaa-ajan asuntoja omalla tontillaan. Lisäksi ensimmäistä kertaa Loma-asuntomessuilla esitellään myös loma-osakeasuntoja. Messukohde numero 1 pitää sisällään kaksi asuntoa loma-osaketalo Meritähdessä.

Tämän kesän loma-asuntomessualueen erityispiirre on dyynien lisäksi loma-asuntojen sijoittuminen lammenrannalle merinäkymin. Näin ollen pienen Aurinkolammen rantaan on voitu rakentaa myös omat laiturit. Kalajoen messut esittelevät kaikkea loma-asumiseen liittyvää parhaimmillaan: upeaa luontoa, isoja terasseja, erilaisia saunoja, laitureita ja paljuja.

Lue lisää aiheesta TM Rakennusmaailman numerosta 5/14, joka ilmestyi 4.6.