Kirjautumisen edut

    Kirjautuneena voit osallistua sivustolla käytäviin keskusteluihin. Mikäli Rakennusmaailman kesto- tai digitilauksesi on voimassa, kirjautuneena pääset muun muassa lukemaan digilehteä ja sivuston maksullisia testi- ja vertailujuttuja sekä saat käyttöösi laajan lehtiarkiston.

    Kommentointiohjeet

    Näin tilaat

    Rakennusmaailman voi tilata paperiversion lisäksi digitaalisessa muodossa. Tutustu tästä tarkemmin tilausvaihtoehtoihin.

    Kirjautumisohjeet

    Jos olet kestotilaaja, kirjaudu käyttäen sähköpostiosoitetta ja asiakasnumeroa. Asiakasnumeron löydät laskusta tai lehden takakannesta. Kirjoita asiakasnumerosi ilman etunollia ja kirjaimia. Jos olet rekisteröitynyt käyttäjä tai ostanut irtonumeroita, voit kirjautua sähköpostilla ja salasanalla. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

    Asioi verkossa

    Voit mm. tehdä laskutus- tai osoitteenmuutoksen, tehdä tilapäisen jakelunkeskeytyksen sekä ilmoittaa jakeluhäiriöstä osoitteessa otavamedia.fi.

    Tarvitsetko apua?

    Digipalvelut
    Puhelin (09) 156 6227
    digi@otavamedia.fi

    Painettu lehti
    (09) 156 665
    Avoinna ma–pe 8–17


    Palaute tai juttuvinkki

    Voit antaa toimitukselle palautetta tai lähettää juttuvinkin alla olevalla lomakkeella.

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti
×

Kirjauduit palveluun rekisteröityneenä käyttäjänä. Voit osallistua keskusteluihin ja lukea palvelun maksuttoman sisällön. Tilaamalla saat käyttöösi koko digipalvelun.

HUOM! Jos sinulla on voimassa oleva TM Rakennusmaailman tilaus, niin kirjaudu asiakasnumerolla ja sähköpostiosoitteella. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja päivitämme asiakastietosi.

Voit myös tilata palvelun käyttöösi tästä.