Kontio-hirsitalojen uudessa mallistossa ajaton tyyli on pyritty yhdistämään nykyajan hirsirakentamiseen. Glass House -talojen ideologia on peräisin 1950-luvun modernismin arkkitehtuurista.  

Kehitystyön vetäjänä toimineen Kontion Creative Manager Olavi Kujasen mukaan 1950-luvun aavikkomodernismi näyttää tänäkin päivänä modernilta ja ajattomalta. ”Palm Springsistä on haettu mallistoon luonnon sisään tuovat, lattiasta kattoon ulottuvat suuret ikkunat ja ovet sekä uudenlaiset tilaratkaisut.”

Glass House -talomalliston seinät toteutetaan uudella Kontio Smartlog -hirrellä. Se on painumaton ja hirren ​profiili tekee valmiista seinästä lähes tasaisen, joka sopii hyvin myös kaupunkien kaava-alueille. Glass House -talomalliston rakennukset tehdään Kontio Easy & Ready -rakenteella, joka helpottaa ja nopeuttaa kokoonpanoa työmaalla.

Glass House -talojen ja -huviloiden esittelyyn on valittu uudenlainen lähestymistapa perinteisten taloesitteiden sijaan. Glass House -sisustuslehti tarjoaa lukijalleen mallien esittelyjen lisäksi artikkeleita malliston taustalta, sisustusideoita ja -mahdollisuuksia sekä katsauksen Kontio Living -värimaailmaan. Kontio Glass House -lehti tarjoaa lukijalleen sata sivua inspiraatiota ja mukaansatempaisevan tutustumistavan Glass House -talojen ja -huviloiden maailmaan. 100-sivuinen lehti on tilattavissa ilmaiseksi www.kontio.fi