Asuntomessuilla Kouvolassa on jälleen tarjolla asumisen ja rakentamisen uusimmat trendit. Keittiö on siirtynyt kaikissa kohteissa olohuoneen jatkeeksi.

Kohteessa 13 Talo Korea tummanpuhuvat keittiökaapit ja saareke levittäytyvät olohuoneen jatkeena olevaan tilaa. Korkea tila, uniikit kattoikkunat sekä työtason päällä oleva kapea ikkuna antavat keittiöön valoa ja avaruutta.

Tilaa ja avaruutta löytyy myös kohteen 5 Villa Element keittiöstä, jonka kaapistot ja saareke ovat valkoiset. Saarrekkeen yläpuolelle ripustetut kohdevalaisimet takaavat hyvän työskentelyvalaistuksen.

Kohteessa 21 Dekolaku on myös vaalean sävyiset kaapistot, joihin musta pesuallas ja hana sekä mustat valaisimet ja jakkarat tuovat kontrastia.

Kohteessa 2 Airon Neito mustat kaapistot saavat Pioneeripuiston alueen kasarmihistoriasta kauniisti muistuttavan kontrastin välitilan tiililaatasta.

Kohteessa 17 ABC-Mobiili on yläkaappien määrää vähennetty ja annettu tilaa näyttävälle liesituulettimelle. Kaapistojen ovien sävynä on kaunis harmaa.

Kohteessa 4 Airon Haave on kauniit savenväriset keittiökaapit ja välitilassa kiiltävä, eläväpintainen laatoitus. Keittiöön tulee luonnonvaloa kahteen suuntaan avautuvien ikkunoiden myötä.

Lue lisää Kouvolan asuntomessukohteista TM Rakennusmaailman numerossa 6/19 ilmestyneestä, kaikki kohteet esittelevästä virallisesta messuluettelosta.