Puupalkinto 2019 -yleisöäänestys on käynnissä. Ääniä on tähän mennessä kertynyt jo yli 6000.

Palkintoehdokkaita on neljätoista: kehitysvammaisten nuorten palvelukoti Aurinkolinna Espoossa, päiväkoti Taika Seinäjoella, OMB-ravintola Porvoossa, Hupisaarten kesäteatteri Oulussa, Helsingin keskustakirjasto Oodi, senioreille suunnattu yhteisöllinen puukortteli Trekoli Porissa, Kalastuksen talo Vaasan Kalarannassa, Villa Kivi Kirkkonummella Porkkalassa, Iskun tehdaskiinteistön saneeraus Lahdessa, Paasitien Kolmoset -rivitalo Helsingin Tammisalossa, Lighthouse-kerrostalo Joensuun Penttilässä, Matkailukeskus Kuopion Saana, seitsemän paritalon As.Oy Hiidenportti Espoossa ja DAS Kelo -kerrostalo Rovaniemellä.

Yleisöäänestyksen tulos julkistetaan Puupäivässä Helsingin Messukeskuksen Siivessä 28.11.2019

Tänä vuonna ehdokkaat edustavat erittäin monipuolisesti puun käyttöä erilaisessa rakentamisessa.

Kohteisiin voi tutustua ja äänestää omaa suosikkiaan osoitteessa www.woodarchitecture.fi/puupalkinto. Yleisöäänestys on avoinna 14.11 asti.

Puupalkinto jaetaan vuosittain kannustuksena rakennukselle, sisustukselle tai rakenteelle, joka edustaa korkealaatuista, suomalaista puuarkkitehtuuria tai jossa puuta on käytetty rakennustekniikkaa edistävällä tavalla. Palkinto on jaettu vuodesta 1994 alkaen. Palkinnon myöntää Puuinfo Oy.

Aiemmat voittajat löydät täältä: www.puuinfo.fi/puupalkinto