Uudet kalusteet ja saniteettituotteet tuovat sekä käytännöllisiä että näyttäviä vaihtoehtoja kylpyhuoneeseen.

Pienten tilojen ratkaisut

Pienten kylpyhuonetilojen säilytysratkaisut haastavat kylpyhuonevalmistajia. Kotimaisen Idon uuden Glow-malliston kalusteissa on vaihtoehtoja erikokoisiin kylpyhuoneisin. Malliston korkea peilikaappi avautuu 180 astetta. Valmiiksi koottu kaappi sisältää sisäpeilin ja tasoksi taittuvan hyllyn. Materiaalina on kosteudenkestävä MDF-levy ja värisävyjä on valittavana useita.

Lasi haastaa kromin

Hansgrohen Rainmaker Select -malliston yläsuihkuissa on lasinen pinta. Kestävä ja helppohoitoinen lasi tuo kromisen reunuksen kanssa tyylikkään ilmeen suihkulle.

Leveää tai kapeaa

Gustavsbergin Artic-kalustesarjan standardimitoitetuissa kalusteissa on reilut työskentelytasot. Erikokoiset kalusteet sopivat monenlaisiin tiloihin. Ekstraleveä allaskaappi sopii tilavaan kylpytilaan, kapea pesuallas taas mahtuu niukkaankin koloon. Väreinä ovat sileäpintainen valkoinen, valkoinen kehysovellinen ja musta.

LED-valot tuovat väriä

Geberit Monolith -säiliömoduuli kätkee sisälleen wc:n huuhtelusäiliön kulmikkaassa lasikuoressa. Uudenlaisen huuhtelutekniikan avulla lika ei pääse kertymään huuhtelukauluksen alle ja puhtaanapito helpottuu. Kapeaan Monolith-moduulin etupaneelit valmistetaan kestävästä turvalasista ja reunat harjatusta alumiinista. Etupaneelin lasiin voi valita väriksi hiekan, valkoisen, mustan tai tummanruskean. Monolith Plus -mallissa on väriä vaihtava ComfortLight-valaistus. Led-valot syttyvät ja sammuvat automaattisesti läsnäolon tunnistavan sensorin avulla. Valaistuksen värivaihtoehtoja on seitsemän.

 

Uusi muotoilu

Geberit Monolith -säiliömoduulin mittoihin sopiva keraaminen lattiamallinen wc-istuin Pozzi Ginori Fast on muotoiltu ilman perinteistä huuhtelukaulusta. Seinä-wc voidaan toteuttaa Monolithiin huuhtelukauluksettomalla Ido Glow -istuimella.

Ripaus ylellisyyttä

Villeroy & Bochin kehittämän TitanCeram-saniteettiposliinimateriaalin valmistuksessa käytetään saven, kvartsin, maasälvän ja titaanioksidien yhdistelmää. Luja ja iskunkestävä materiaali kestää myös lämpötilavaihteluja. Materiaali mahdollistaa kalusteisiin terävien linjojen ja erittäin ohuiden reunojen muotoilun. Tilauksesta valmistettavassa ylellisessä Octagon-pesualtaassa on näyttävä jalka.