Kylpyhuonetrendit suosivat nyt selkeitä värejä, skandinaavista tyyliä ja luonnonläheisyyttä. Puupinta näkyy nyt myös kylpyhuoneissa.

Urbaania tyylikkyyttä

Harmaa betonipinta ja kiiltävä metalli yhdistetään nyt tummin sävyihin. Enää ei suosita vain mustaa ja valkoista, vaan skandinaavisen selkeitä ja tyylikkäitä sävyjä. Kylpyhuonekalusteissa on selkeät ja vahvat linjat sekä terävät linjat. Messinki ja muuta metalliset yksityiskohdat tuovat kuitenkin särmää tummiin sävyihin.

Modernia vintagetyyliä

Retro ja vintage ovat vuoden 2018 avaintrendejä, ja niitä voidaan korostaa moderneilla vivahteilla. Tunnettuja tuotteita päivitetään tämän päivän tarpeisiin ja niihin lisätään uusia tulkintoja. Kuluttaja haluaa nyt sekä käyttömukavuutta että yksilöllisyyttä. Ylellisyydenkaipuuseen vastataan käsintehdyillä tuotteilla ja kestävällä laadulla.

Skandinaavista tyyliä

Skandinaavinen muotoilu on maailmanlaajuisesti vahvassa asemassa. Suunnittelijat ympäri maailmaa hakevat inspiraatiota pohjoismaisesta elämäntavasta. Aito ja luonnonläheinen tyyli näkyy kylpyhuoneissa puupintojen käyttönä, pelkistettyinä muotoina, puhtaina linjoina ja pehmeinä väreinä.

Käteviä ratkaisuja ja käyttömukavuutta

Bluetooth-kaiuttimet, älypuhelimet suihkuhetken aikana lataavat hyllyt, käyttömukavuutta lisäävät valotehosteet ja muut tekniset ratkaisut ovat nyt arkipäivää myös kylpyhuoneissa. Kylvyssä voi rentoutua lempimusiikkia kuunnellen ja samalla nauttien ripauksesta arjen luksusta, omaa aikaa.

Trendit antoi Villeroy & Boch Gustavsberg AB.