Naantalin ensi kesän Asuntomessut tulevat olemaan samalla myös venemessut. Luonnonmaan saaren Asuntomessualueen omassa satamassa voi tutustua messukäynnin yhteydessä lähes sataan eri kokoiseen veneeseen.

Asuntomessujen venenäyttelyalueella tullaan näkemään laaja valikoima veneitä pienistä kalastusveneistä isoihin matkaveneisiin. Satama-alue edustaa kokonaisuudessaan viimeisintä laituri- ja rantarakentamisen tekniikkaa. Venenäyttelyalue ulottuu rannalle, jonne on tulossa merihenkisiä näytteilleasettajia.

Venemessukokonaisuuden Asuntomessuille toteuttaa Active Expo Oy, joka järjestää muun muassa toukokuisin Naantalin Venemessut Naantalin vierasvenesatamassa. Active Expo Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Levannon mukaan Asuntomessujen satama-alue mahdollistaa laajan ja monipuolisen venenäyttelyn toteuttamisen.

”Messusatama on erittäin suojainen ja hyvä paikka venetarjontaan tutustumiselle. Satamasta on suora yhteys Pohjois-Airistolle, ja väylä on juuri kunnostettu eli koeajotkin ovat mahdollisia. Venealan yrittäjille Asuntomessut tarjoavat täysin uuden mahdollisuuden tavoittaa asiakkaita ja koska koronan vuoksi useita venealan tapahtumia on jouduttu perumaan, kiinnostus tätä näyttelyä kohtaan on ollut suurta jo nyt”, Levanto toteaa.

Naantalin Asuntomessut heinäkuussa

Timo Tirri, Asuntomessut Naantalissa -tapahtuman projektipäällikkö uskoo, että venenäyttelystä tulee yksi lisäsyy lähteä messuille. Lisäksi venenäyttely sopii täydellisesti niin alueelle kuin tapahtuman teemoihinkin.

”Vene on luonnollinen liikkumaväline saaristossa niin vapaa-aikana kuin ammatillisestikin. Yksi tämän vuoden tapahtuman teemoista on koti saaressa kaupungin kyljessä. Koska alueella on oma satama-alue, voi Asuntomessualueelta kulkea jatkossa vaikkapa työmatkan Naantaliin tai Turkuun veneellä”, Tirri kertoo.

”Haluamme tarjota Asuntomessuvieraille aina jotain uutta koettavaa. Mikä olisikaan luonnollisempaa tällä sijainnilla kuin järjestää ensimmäistä kertaa tapahtuman yhteydessä myös venenäyttely. Messujen satama-alue tulee olemaan Asuntomessujen sydän sekä tapahtumakeskus, jota venenäyttely täydentää hyvin”, iloitsee Asuntomessujen operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää.

Asuntomessut järjestetään Naantalissa, Lounatuuleksi nimetyllä alueella Luonnonmaan saaressa 15.7.–14.8.2022. TM Rakennusmaailma tuottaa Asuntomessujen kaikkien kohteiden rakentamisen yhteystiedot ja pohjapiirrokset esittelevän taloluettelon TM Rakennusmaailmassa 6/22. Varmista oman messuluettelosi saanti ja tilaa TM Rakennusmaailma!

Lue lisää:

Sisätyöt käynnissä ensi kesän Asuntomessuilla Naantalissa