Asuntomessut Tuusulassa esittelee rakentamisen, asumisen ja sisustamisen uusia ratkaisuja elokuun loppuun asti. Poimimme messukohteiden tarjonnasta mielenkiintoiset ja näyttävät saunat.

Vaaleaa ja valoisaa

Vaaleat lauteet ja katto sekä kokolasinen etuseinä tuovat avaruuden ja ilmavuuden tuntua pieneenkin saunaan.  Kohde 21 Kastelli Kuori 115.

Yhdistä tummaa ja vaaleaa

Molempi parempi: mustat lauteet ja vaaleat seinät ja katto luovat dramaattisen ilmen kohteen 8 Dekotalo Ruuti saunaan. Lauteiden yläpuolella olevasta ikkunasta tulee tilaan luonnonvaloa, lasiseinä avaa näkymän suihkutilaan.

Pihasaunassa on ideaa

Kohteessa 4 Paritalo Veljesteco on erilliset pihasaunat. Tummat seinä ja katto luovat näyttävän pohjan ruskeille lauteille.

Lempeänsävyistä haapaa

Haapapaneelikatto tuo valoa saunan tummille seinille kohteessa 38 Finnlog Hetena. Kokolasinen etuseinä yhdistää tilan saumattomasti suihkutilaan.

Upota kiuas lauderakenteisiin

Kohteessa 27 Lammi-Kivitalo Duplio on saunan kiuas upotettu laudenrakenteeseen. Lauteen alla oleva valo on sekä esteettiinen että turvallisuutta lisäävä elementti.

Lue lisää Asuntomessut Tuusulassa -tapahtuman kohteista TM Rakennusmaailma 7/20 -lehdessä olevasta messujen virallisesta, kaikkien kohteiden rakentamisen tiedot esittelevästä taloluettelosta.