Perustava tuo rakentajille uuden palvelun, jossa se paketoi kaiken omakotitalon alle tarvittavan yhdeksi kiinteähintaiseksi kokonaisuudeksi.

Perustustoimittajana tunnettu Perustava lanseeraa palvelukonseptin, jossa se yhdistää yrityksen eri toiminnot yhdeksi kiinteähintaiseksi kokonaisuudeksi.

Uusi palvelukokonaisuus pitää sisällään kaiken talon ja pihan alle tarvittavan. Asiakas hankkia tontin, rakennusluvan, sähkö- ja muut liittymät sekä itse rakennuksen ja siihen liittyvän tekniikan. Myös pääsuunnittelijan ja vastaavan työnjohtajan hankkiminen sekä pihatöiden loppuunsaattaminen kuuluvat asiakkaalle.

Alkuun palvelu on saatavilla Etelä-Suomessa. Myöhemmin sen luvataan tulevan käyttöön ainakin Pirkanmaalla ja Turun seudulla.

Rakentajan budjetinhallinta helpottuu

Yritys markkinoi tarjoamaansa palvelua poikkeuksellisen laajana kokonaispalveluna, joka auttaa oman kodin rakentajaa pitämällä talon rakentamisen budjetin, aikataulut ja vastuun yksissä käsissä.

Perustava Nollakorko -palvelukokonaisuuteen kuuluu yhteensä 13 eri tuotepakettia. Tuotepaketit muodostavat yhdessä talon ja mahdollisten muiden rakennusten sekä katosten ja piha-alueiden alle tulevan pohja- ja perustustöiden kiinteähintaisen kokonaisuuden.

Rakenne- ja elementtisuunnittelun lisäksi yhtiö tarjoaa maaperätutkimukset ja muut geopalvelut sekä niihin liittyvät viranomaispalvelut. Konserniin kuuluu myös teräspaalutusyhtiö ja oma betonielementtitehdas Hämeenlinnan Lammilla.

Tuotepaketit liittyvät rakentamisen alkupään suunnittelu- ja työvaiheisiin. Suurimmasta osasta näitä omakotirakentaja on perinteisesti joutunut huolehtimaan itse myös muuttovalmistoimituksissa. Yritys näkee kokonaisuuden hyödyn rakentajalle budjetin hallinnassa.

”Rakennushankkeissa budjetti ylittyy usein jo pohja- ja perustusvaiheessa. Perustava Nollakorko on rakentajan ja rahoittajan kannalta riskitön ja helppo vaihtoehto”, kertoo Perustavan toimitusjohtaja Markku Nenonen.

Lue lisää:

Omakotitalojen kysyntä yllätti kaikki: Miten se vaikuttaa uusiin aloituksiin?