Poimi parhaat ideat Asuntomessut Naantalissa -messukotien kylpyhuoneista. Mukana on muun muassa ihastuttava japanilaishenkinen spa.

Asuntomessuilla Naantalissa nähdään tänä vuonna 20 omakotitaloa, joiden kylpyhuoneista poimimme muutaman. Löydätkö näistä kylpyhuoneista ideoita omaan kylpyhuoneremonttiisi?

Japanilainen spa

Kohteessa 3 Honka Haiku kylpyhuone on tehty ylelliseksi spa-tilaksi, jossa vietetty kylpyhetki on varmasti rentouttava kokemus. Tilan kruunaa isosta ikkunasta avautuva metsämaisema.

kylpyhuone

Vaaleaa laattapintaa

Kohteessa 8 Betoniviidakko kylpyhuoneen laatoitus on tehty isoilla, vaaleilla laatoilla. Minimalistisen ilmeen kruunaa tyylikäs allastaso.

kylpyhuone

Käytettävyys edellä

Kohteessa 9 Auroran Ruusu kylpyhuone on vaaleasävyinen ja kooltaan kompakti. Lattian ja seinän rajapinnassa oleva linjakaivo on päällystetty samoilla isoilla laatoilla kuin lattiakin.

kylpyhuone

Näyttävää ja isoa laattapintaa

Kohteessa 19 Torppa Rauhala on kylpyhuoneessa iso ja näyttävä kiiltäväpintainen laatta. Ylellistä tunnelmaa korostavat messinginväriset hana ja wc-paperiteline.

kylpyhuone

Rakenteellisilla ratkaisuilla lisää käyttömukavuutta

Kohteessa 28 Aurinkolinna suihkutilaan on toteutettu kylpytuotteiden säilytykseen soveltuva hylly suoraan rakenteisiin.

kylpyhuone

Lue lisää kohteiden rakentamisen ratkaisuista TM Rakennusmaailman virallisesta Asuntomessut Naantalissa -messuluettelosta.

Lue lisää:

Tässä ovat Asuntomessujen komeimmat keittiöt! Poimi ideat omaan keittiöremonttiisi