Perinteinen putkiremontti nostattaa hiukset pystyyn jo pelkkänä sanana. Nyt markkinoille on ollut vaihtoehtoinen toimintatapa, jossa viemäristöä korjataan ja huolletaan pitkäaikaisella huoltosopimuksella.

Viemäristösukitusalan yritys QL Protection Oy on tuonut putkiremontille vaihtoehtoisen toimintatavan, jossa viemäristöä korjataan ja huolletaan pitkäaikaisella huoltosopimuksella. Erityisesti asunto-osakeyhtiöille suunnatussa palvelussa kiinteistön viemäristön kunto kartoitetaan ja sitä seurataan aktiivisesti sopimuskauden aikana.

Huoltotoimenpiteitä luvataan tehdä kohdennetusti, oikea-aikaisesti ja kustannustehokkaasti. Huoltospimukselle määritellään kiinteä hinta.

”Auton voi ostaa tai liisata. Jälkimmäisessä tapauksessa, samoin kuin QL Protectionin huoltosopimuksessa, sopimuskauden kustannukset ovat ennalta tiedossa, mikä tuo mielenrauhaa ja ennakoitavuutta taloyhtiön taloudenpitoon”, kertoo QL Protectionin toimitusjohtaja Antti Hukkanen.

QL Protectionin huoltosopimus solmitaan aina määräajaksi, ja sen hinnoittelussa huomioidaan sopimuksen pituus, kiinteistön ikä ja viemäristön korjaushistoria.

Lue lisää TM Rakennusmaailman artikkeleista:

Putkiremontista tuli painajainen

Sukitus korjaa ok-talon viemärit sukkelasti

Sukitus on kevyempi tapa tehdä putkiremontti