Rakennusliike YIT tukee ensiasunnon ostajia tarjoamalla heille mahdollisuuden asua ensimmäinen vuosi uudessa kodissa ilman vastikekuluja.

YIT tarjoama apu Suomessa ensiasunnon ostavalle tarkoittaa sitä, että YIT maksaa ensiasunnon ostajan hoito-, pääoma- sekä mahdollisen tontinvuokravastikkeen ensimmäisiltä kahdeltatoista kuukaudelta.

”Ensiasunnon ostajat eivät maksa asunto-osakkeen varainsiirtoveroa. Yhdessä verottajan sekä YIT:n tarjoamien etujen rahallinen arvo nousee todella merkittäväksi”, toteaa YIT:n markkinointijohtaja Eeva Hirvijärvi.

Kampanja voimassa elokuun 2019 loppuun

Rakennusliikkeen tarjoama etu koskee muuttovalmiita tai rakenteilla olevia YIT Koteja. Kampanja on voimassa elokuun 2019 loppuun saakka.

Edun hyödyntämiseksi ensiasunnon ostajan on oltava kaupantekohetkellä 18–39-vuotias. Hänen tulee omistaa kaupanteon jälkeen asunnosta vähintään 50 prosenttia. Asunto on ostettava vakituiseksi asunnoksi ja siihen on muutettava kuuden kuukauden sisällä kaupanteosta tai omistusoikeuden siirtymisestä. Kaupantekohetkellä ostaja ei saa omistaa asunto-osakkeesta tai asuinrakennuksesta 50 prosenttia tai enempää.