Rakentamisen ja remontoinnin erikoistapahtuma Raksa avasi ovensa eilen Lahden Messukeskuksessa. Tule käymään TM Rakennusmaailman osastolla!

Raksa kokoaa tänä viikonloppuna yhden katon alta kaiken rakentamiseen ja remontoimiseen Lahden Messukeskuksessa. Suomen suurimpiin rakennusalan messuihin lukeutuvassa tapahtumassa on messuisäntä TM Rakennusmaailmasta tuttu Jorma Piisinen. Jorman rinnalla messuja emännöi toimittaja ja bloggaaja Laura Ruohola.

Messuvieraille on viikonlopun aikana tarjolla monipuolinen tietoisku- ja työnäytösohjelma ja ideoita rakentamiseen, remontointiin sekä sisustamiseen niin suurelle yleisölle kuin ammattilaisillekin. Messujen Pihainfo tarjoaa neuvoja sekä vinkkejä pihasuunnitteluun ja -rakentamiseen. Tule tutustumaan myös TM Rakennusmaailmaan ja mahtaviin messutarjouksiin Otavamedian osastolla E11a!

Tapahtuma huipentuu hyväntekeväisyyshuutokauppaan, jossa huudettavana on arkkitehdin suunnittelema ja Koulutuskeskus Salpauksen rakennusalan opiskelijoiden rakentama saunarakennus.

Avajaispäivänä messuilla julkistettiin perinteisesti Lahden Rakentajien Yhdistyksen valitsema Vuoden Rakentaja. Vuoden Rakentaja palkinnon sai tänä vuonna Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä. Valintaperusteena mainittiin yhtiön pitkäjänteinen ja määrätietoinen kiinteistökehittäminen Päijät-Hämeen Keskussairaalakiinteistössä. Tapahtuman parhaan osaston voiton vei Lammi-Kivitalojen messukokonaisuus.

Raksa-messut Lahden Messukeskuksessa 9.-11.3.2018, avoinna la 10-17, su 10-16.
Raksa-messuille järjestetään ilmainen bussikuljetus Lahden Matkakeskuksesta keskustan (Marolankadun turistipysäkki torin varrella) kautta Lahden Messukeskukseen.
Lisätiedot ja messuohjelma: www.raksamessut.fi