Remontoinnin, asumisen ja rakentamisen messutapahtuma Asta käynnistää alan messutapahtumien järjestämisen puolentoista vuoden tauon jälkeen.

Asta järjestetään tulevana viikonloppuna 3.–5.9.2021 Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Samalla Asta avaa messusesongin pitkällisen odotuksen jälkeen.

”Asta-messut oli viimeinen tapahtuma, jonka olemme järjestäneet ennen koronasulkua ja nyt saamme Astalla avata messusyksyn 2021”, kertoo projektipäällikkö Heli Lempinen Tampereen Messut Oy:stä.

Astan ohjelmakokonaisuus palvelee niin alan ammattilaisia, oman kodin remontoinnin kuin sisustustrendien aiheista kiinnostuneita messuvierailijoita. Vuoden 2021 Astassa näytteilleasettajia on mukana 149 ja messuilla teemat pyörivät rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen ympärillä.

Turvallisesuus tapahtumassa

Asta-messut toteutetaan Aluehallintoviraston ja THL:n voimassa olevien linjausten, rajoitusten sekä terveysturvallisuustoimien mukaisesti. Kävijöiden ohjeistetaan saapuvan vastuullisesti, ainoastaan terveenä sekä rokotettuna tai testattuna. Tapahtuman järjestävät odottavaa hyvää käsi- ja yskimishygieniaa, eivätkä suosittele kättelyjä tai lähikontaktia. Suojamaskien käyttäminen on pakollista Asta-messuilla.

Tampereen Messut seuraa kaikkia tapahtumille asetettavia määräyksiä ja suosituksia, ja ottaa ajankohtaisesti huomioon kaikki yleisötapahtumia koskevat toimenpiteet. Ohjeistusten muuttuessa päivitämme turvallisuustoimia ja tiedotamme mahdollisista muutoksista kanavissamme.