K-Rauta tuo viime syksynä lanseeratun ja suositun Remonttineuvonnan rinnalle uuden palvelun. Koulutetut Remonttimestarit auttavat asiakasta remontoinnissa silloin, kun omat taidot loppuvat – tarvittaessa alusta loppuun.

K-Raudan viime vuonna tekemän Näin Suomi remontoi -kyselytutkimuksen mukaan suomalaiset ovat taitavia remontoimaan itse, mutta suuremmissa remonteissa he toivovat usein apua.  Nyt lanseerattavan palvelun myötä asiakas tulee samaan rautakaupasta entistä kattavampaa tukea remontoinnin suunnitteluun ja toteutukseen.

Remonttimestari on koulutettu työntekijä, jonka tehtävänä on tehdä remontti K-Raudan asiakkaalle mahdollisimman helpoksi. Remonttimestarilta saa esimerkiksi neuvoa ja opastusta sopivien materiaalien valinnassa. Tarvittaessa hänen kauttaan saa myös remontin tekemiseen soveltuvien ammattilaisten yhteystiedot. Palvelu tulee 28 K-Rauta-kauppaan eri puolille Suomea.

”Monille K-Raudan asiakkaista sisustaminen ja kodin laittaminen ovat intohimo. Kuitenkin kyselymme mukaan lähes kolmasosa suomalaisista on sitä mieltä, ettei osaa juurikaan remontoida. Lanseerasimme viime syksynä Remonttineuvonnan, joka on kanava saada apua mihin tahansa kysymykseen remontointiin ja pieniin korjaustöihin liittyen. Remonttineuvonta on osoittautunut erittäin suosituksi. Nyt laajennamme tukeamme kattamaan myös remontin vaiheet tarvittaessa alusta loppuun. K-Rauta-kauppojen koulutetut Remonttimestarit ovat jälleen yksi askel kohti tavoitettamme tehdä remontoinnista mahdollisimman helppoa”, K-Raudan ketjujohtaja Olli Pere kertoo.

 

Katso lista K-Rauta-kaupoista, joissa työskentelee Remonttimestari: k-rauta.fi/remonttimestari

K-Raudan maksuton Remonttineuvonta: 044 700 1000, avoinna arkisin klo 8-16.