Ilouutinen kaikille eläkeläisille: Oulun Energia tarjoaa ensimmäisenä Suomessa seniorisähkösopimuksen, jolla eläkeläiset saavat 70 % alennusta sähkösopimuksen perusmaksusta.

Oulun Energian myyntipäällikkö Marika Ilmola kertoo, että alennus myönnetään uusiin kahden vuoden määräaikaisiin sähkösopimuksiin, jossa sähkön hinta pysyy koko sopimuskauden samana.

”Sähkölaskuhan muodostuu kiinteästä perusmaksusta ja kulutuksen mukaan laskutettavasta energiamaksusta. 70 prosentin eläkeläisalennuksen saa tähän kiinteään perusmaksuun. Lisäksi asiakas maksaa sähkön siirrosta oman asuinalueensa sähköverkkoyhtiölle.”

Seniorisähkösopimuksen saa Ilmolan mukaan kaikkialle Suomeen.

”Olemme tehneet jo tuhansia Seniorisähkösopimuksia ympäri Suomen eli vastaanotto on ollut erittäin hyvä. Tämä on mielestäni mukava tapa huomioida senioriasiakkaat, joita on Suomessa paljon.”

Hintaturvakin 70 % alennuksella

Sopimukseen kuuluu myös vapaaehtoinen lisäturva.

”Määräaikaiseen sopimukseen voi liittää hintaturvan, jonka seniori saa myös 70 prosentin alennuksella. Se tarkoittaa, että jos sähkön hinta laskee sopimuskauden aikana, asiakas voi tehdä yhden uuden 24 kuukauden määräaikaisen sopimuksen, jolloin hän voi hyödyntää sähkönhinnan laskun.”