Bosch lisää 18 voltin akkualustojaan käyttäviä tuotemerkkejä.

Bosch Power Tools on avannut yhteistyötä useiden tunnettujen työkalumerkkien kanssa. Nyt se laajentaa kahden 18 voltin akkualustansa laitekantaa ja yhteistyötä useamman tuotemerkin kanssa. Kuluttaja pystyy siis käyttämään samaa akkua usean laitevalmistajan työkalujen kanssa.

Uusina merkkeinä mukaan tulevat nyt Fein ja Heraeus.

Mukana usemman tuotemerkin tyokaluja

Ammattikäyttäjät voivat käyttää Boschin, Brennenstuhlin, Klauken, Ledlenserin, Lena Lightingin, Sonluxin, Sulzerin ja Wagnerin tuotteiden lisäksi esimerkiksi metallintyöstön erikoistyökaluissa sekä pintoja desinfioivissa koronaviruksen torjuntaan tarkoitetuissa erikoisvalolaitteissa 18 voltin Bosch-litiumioniakkuja, joita on myyty jo yli 60 miljoonaa kappaletta. Nämä akut ovat yhteensopivia jo vuodesta 2008 lähtien lähes kaikkien ammattikäyttöön tarkoitettujen Bosch Power Toolsin 18 voltin laitteiden kanssa.

Home & Garden -työkaluille lanseerattu akkualusta Power for All Alliance saa kaksi uutta jäsentä, Steinelin ja Flymon. Aiemmin Boschin sähkötyökalujen, puutarhatyökalujen ja kotitalouslaitteiden lisäksi samaa akkua on voinut käyttää Gardenan, Glorian, Wagnerin ja Rapidin tuotteissa. Valikoima sisältää jo 75 laitetta.

Lue lisää:

Sama akku sopii nyt moniin erimerkkisiin koneisiin

TM Pikakoe: Bosch AdvancedCut 18 -akkusaha