Laadukkaiden omakotitalojen ja täyden palvelun asuntoyhtiöiden rakentaja Sievitalo Oy laajentaa toimintaansa nyt rakentamiensa omakotitalojen talotekniikan huoltoon eri puolilla Suomea. Yhtiö tarjoaa omakotitaloissa asuville kehittämänsä Talonhoitaja-palvelun. Palvelua tullaan lähitulevaisuudessa tarjoamaan myös muille kuin Sievitalon rakentamille omakotitaloille.

Talonhoitaja-palvelu tarjoaa omakotiasujalle mahdollisimman huoletonta asumista. Talonhoitajat huolehtivat sopimukseen sisältyvistä huoltotöistä ympäri vuoden, ja palvelusopimuksen voi tehdä joko kertaluontoisesti tai vuosisopimuksella. Palvelusta on valittavana kaksi eri kokonaisuutta, Talonhoitaja ja Talonhoitaja+.

Talonhoitaja-palvelun ansiosta varmistetaan omakotitalojen rakenteiden ja taloteknisten laitteiden toimivuus, kunto ja mahdollisimman pitkä käyttöikä sekä talon arvon säilyminen.  Kiinteistöalan ammattilaisten toteuttama palvelu auttaa omakotiasujaa myös ennakoimaan mahdollisia tulevia taloteknisiä ongelmia.

Kiinteistöalan ammattilaiset esimerkiksi tarkastavat säännöllisesti omakotitalojen ilmanvaihtolaitteiden toimivuuden, kylpyhuone- ja saniteettitilojen pinnoitteiden ja läpivientien tarkistuksen sekä putkistojen ja liitosten tarkistukset. Niinikään talonhoitajat esimerkiksi vaihtavat ilmanvaihtolaitteiden suodattimet ja puhdistavat pesukoneen sihdin ja liesituulettimen suodattimet.

”Omakotitalojen talotekniikka edellyttää useimmiten ammattitaitoista huoltoa. Uusi Talonhoitaja-palvelumme vastaa tähän huoltotarpeeseen ja helpottaa siten asumista. Palvelumme ansiosta omakotiasuja voi välttyä talotekniikkaan liittyviltä ikäviltä yllätyksiltä. Palvelu varmistaa osaltaan myös asunnon arvon säilymisen”, kertoo Sievitalon talotekniikan johtaja Jouni Kakkuri.

Talonhoitaja-palvelun saa kaikkialle Suomeen etenkin Sievitalon rakentamiin uudehkoihin ja uusiin omakotitaloihin.