Asuntomessut esittelee tänäkin vuonna uusia rakentamisen ja sisustamisen ideoita. Poimimme Asuntomessujen 9 upeinta keittiötä. 

Keittiö kodin kallein ja käytetyin tila, joten sen toimivuus on tärkeää. Lohjan messukohteiden keittiöt näyttävät tänä vuonna olevan pääsääntöisesti talon sisääntulokerroksessa sijaitsevia avokeittiöitä, jotka yhdistyvät ruokailu- ja oleskelutiloihin. Avara tila on monikäyttöinen, ja se kokoaa perheen yhteen. Avoin tila mahdollistaa esimerkiksi saarekkeen, jonka äärelle voi laittaa esimerkiksi istuintilaa nopeaa arkiruokailua varten. Väritykseltään asuntomessukohteiden keittiöt näyttävät ilahduttavan erilaisilta. Kokomustat keittiöt ovat nyt vähemmistössä, sävyinä näkyy harmaita, puunsävyjä sekä pastellivärejä.

Lisää työskentelytilaa saarekkeella

Kohteen 13 Jukkatalo Jalavan keittiössä saarekkeeseen on asennettu liesi. Vesipiste, uuni sekä kylmäkoneet löytyvät sen vastakkaiselta puolelta. Keittiökalusteet: Petra-keittiöt.

Säväytä värillä!

Kohteessa 2 Promodi on käytetty rohkeasti vaaleanpunaista mustan parina. Välitilaan on tuotu myös näyttävä kuosi. Keittiökalusteet: Novillo.

Yhdistä värejä

Kokovalkoinen keittiö loistaa myös poissaolollaan. Kohteessa 5 Lohjan Saarenta kokovalkoiset keittiökaapistot on jätetty keittiön pitkälle sivulle. Saarekkeessa on harmaa väritys ja puunsävyt löytyvät takaseinän kaapistoista. Keittiökalusteet: Noblesssa Keittiö.

Keskitä yhdelle seinälle

Kohteessa 6 Kastelli Plazia Järven sydän tummasävyinen keittiö luo selkeän kokonaisuuden olohuonetilan päätyyn. Hyvin rajattuun tilaan on saatu mahtumaan paljon säilytystilaa, ja jopa viinikaappi. Keittiökalusteet: Puustelli.

Vetimet ovat palanneet!

Tummasävyinen puupinta luo näyttävyyttä kohteen 11 Ormax Aurinko Hiidenkoti keittiöön. Tässä keittiö on valittu kalusteoviin vetimet, jotka tekevät taas selkeästi paluun. Keittiökalusteet: A’la Carte/Keittiömaailma.

Ota koko huonekorkeus käyttöön

Kohteessa 4 Kastelli Veistos keittiö saa avaruutta ja valoisuutta ruokailutilan yllä olevasta kahden kerroksen kokoisesta avoimesta tilasta. Keittiökaapistojen linjakkuus jatkuu suuressa saarekkeessa. Keittiökalusteet: Puustelli.

Teetä keittiö puusepällä

Kohteessa 26 Villa Hopeapuu on puusepän tekemä keittiö. Tasojen ja välitilan laattaratkaisussa toistuu puun sävy ja kuosi. Keittiökalusteet: Puusepänliike Raimo Ala-Marttinen.

Välitilalla on väliä

Kohteen 16 Designtalo Idyll keittiössä katse kiinnittyy näyttävään Consentinon tasoon, joka jatkuu myös välitilaan. Musta allas ja hana rauhoittavat kokonaisuutta. Keittiökalusteet: Petra-Keittiöt.

Keittiö kuin huonekalu

Kohteessa 10 Joutsela keittiö on osa olohuonetta. Ovien taakse integroidut kodinkoneet ja kylmälaitteet ovat katseilta piilossa. Saarekkeessa kauniit astiat pääsevät sen sijaan esille lasiovien takana. Keittiökalusteet: Saari-keittiöt/Pinjasto Oy.

Kiinnostuitko keittiöistä? Lue niistä lisää TM Rakennusmaailman 6/21 mukana olevasta Asuntomessujen virallisesta messuluettelosta. Voit nähdä luettelon myös digilehdestä.

Lue lisää:

Nappaa ideat asuntomesutalojen upeista terasseista!

Unelma uudesta kylpyhuoneesta? Katso ideat asuntomessuilta!

Keittiöremontti kevyesti vai perusteellisesti? Nämä asiat vaikuttavat remontin laajuuteen