Monikäyttöinen pihavarasto

Näppärä varaston ja katoksen yhdistelmä, K-raudan Goodiy Luulaja, kätkee sisäänsä lukittavien pariovien takana olevan varastotilan ja reilunkokoisen katoksen. Varaston koko on 4,4 m2 ja katoksen 5,3 m2.
Rakennuksen pohjan mitta on 3,78 x 2,42 m. Seinät on helppo koota valmiina toimitettavista elementeistä. Pinnan voi käsitellä mieleisekseen.

Lämmin puhallus

Kääntyilevä, kahdella keraamisella vastuksella varustettu Bilteman CFT-lisälämmitin soveltuu kohteeseen, johon tarvitaan lämpöä erittäin nopeasti. Vaja, autotalli tai muu työtila lämpenee nopeasti. Tehoja on valittavana kaksi, 500 ja 1000 W, ja mukana tulevalla kaukosäätimellä voi ohjata lämmittimen toimintoja. Laitteen voi myös ajastaa enintään 7,5 tunniksi. Jos lämmitin kaatuu, katkeaa virta automaattisesti.

Kesä tulee, ole valmis!

Keväällä on aika kaivaa ulkokalusteet pressujen alta ja tarkistaa niiden kunto. Cello Terrace on väritön öljy terassien ja ulkokalusteiden käsittelyyn. Öljy estää puun halkeilua ja kosteuden imeytymistä kalusteeseen. Samalla se suojaa puuta lialta. Värivaihtoehtoina ovat harmaa, väritön ja ruskea.

Tarkasti oikeaan paikkaan

Fiskarsin uusilla kastelusauvoilla kastelu- ja huuhteluveden saa virtaamaan hankaliinkin paikkoihin: räystäille, vaikeapääsyisiin kasveihin ja riippuviin kukkakoreihin. Kastelusauvoihin voi valita tavallisen tai säädettävän suihkupään tai kolmitoimisen suihkun. Niihin voi myös liittää erilaisia kastelupistooleja.

Suosittu Torino-kivisarja uudistuu

Torino-kivet on yksi Ruduksen suosituimmista kivisarjoista. Torino koostuu kolmen kivikoon lajitelmasta, ja kivien profiloitu pinta on luonnollisen liuskekivimäinen ja aaltoileva. Sarjaan tuodaan nyt antiikkipinta, jossa kiven reunat pyöristyvät ja profilointi nousee esiin elävänä, vaaleampana kuviointina. Sävyjä on neljä: harmaa, musta, punamusta ja savu. Lajitelman kivikoot ovat 138 x 208 mm, 208 x 208 mm ja 278 x 208 mm, paksuus on 60 mm.

Lue lisää: 

Miljoonalaatikko 2/20

Miljoonalaatikko 3/20