Uusi tapetti, maalipinta tai lattiakuosi tuo uuden ilmeen kotiin. Kysy maalista, tapetista tai lattiamateriaalista koesävyä tai -palaa, jonka avulla voit testata värin tai kuosin soveltuvuutta kotiisi. 

Säväytä laatalla

Näyttävä Artisan-laatta soveltuu keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Laatassa on kaksi eri muotoa, suorakaide tai neliö, ja kymmenen värivaihtoehtoa. Kuvassa sammalenvihreä Artisan 24461 Moss Green 13,2 x 13,2 cm.  Lisätietoja: www.varisilma.fi.

Pehmeää ja kestävää

 Tarkettin Iconik T-Extra Cosmo Charcoal -vinyylilattia kestää kovaa kulutusta ja tuntuu kuitenkin pehmeältä jalan alla. Tarkettin vinyylilattiat ovat helposti puhdistettavia, ftalaatittomia ja M1-luokiteltuja. Lattioiden asennusjätteet kierrätetään ja käytetään raaka-aineena uusien lattioiden tuotannossa. Lisätietoja: www.tarkett.fi.

Puhdas lattia

Parkettivalmistaja Timberwise tarjoaa loppuvuoden aikana tilattuihin Timberwise- ja Parla-lattiamalleihin erikoistilauksesta antibakteerisen käsittelyn. Epäorgaanisella lisäaineella tehty käsittely vapauttaa hopeaioneja, jotka torjuvat viruksia ja bakteereja. Kertakäsittelyn vaikutukset vahvistuvat, kun lattia pidetään puhtaana. Lisätietoja: www.timberwise.fi, www.parla.fi

Metsä seinällä

 In the Woods -tapettimallisto luo metsän kotiin. Kymmenen metrin pituinen metsäkuvio täyttää isonkin seinän. Värivaihtoehtoja on kymmenen. Non-woven-tapetin mukana tulee tapettiliima. Lisätietoja: www.photowall.fi.

Väritä rohkeasti

Tikkurilan uusi Harmony Care -sisustusmaali soveltuu rappaus-, betoni-, tasoite-, tiili ja rakennuslevypinnoille. Riittoisa ja hyvin levittyvä maali sopii erityisesti olohuoneen ja makuuhuoneen seiniin.
Biopohjainen maali on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton hyväksymä ja sillä on M1-luokitus sekä Joutsenmerkki. Harmony Care on sävytettävissä Tikkurilan peittäviin sävyihin, kuvan sävy L447.
Pakkauskoot 0,9 L, 2,7 L ja 9 L. Lisätietoja: www.tikkurila.fi.

 

Kosteutta kestävä lattia

Cello-hybridilattia on tehty kestämään kovaa kulutusta ja roiskeita, siksi se on omiaan kosteudelle alttiisiin tiloihin kuten eteiseen ja keittiöön. Lattiassa on puumursketta ja luonnollisia sidosaineita, mutta ei PVC:tä tai pehmittimiä. Antistaattisessa, valonkestävässä lattiamateriaalissa on useita kuvio- ja värivaihtoehtoja sekä 1click 2go pure -pontti, viisteet neljällä sivulla. Lisätetoja: www.k-rauta.fi

Kestää kulutusta

Silestone on kestävä valinta erilaisiin kovalle kulutukselle joutuviin pöytätasoihin, sillä se hylkii tahroja sekä kestää viiltoja ja iskuja. Materiaalissa on käytetty kierrätettyjä raaka-aineita, kuten lasia. Uuden Loft-värimalliston myötä valittavana on nyt viisi teollistyylistä väriä, kuvassa lämpimän harmaa Pobleneu. Lisätietoja: www.cosentino.com/fi.