Nupit kaakkoon työmaalla

Makita on tuonut markkinoille korkealaatuisella äänentoistolla varustetun DMR114-työmaaradion. Sen avulla voi kuunnella radiota, toistaa ääntä Bluetoothin tai AUX-liitännän kautta ja ladata mobiililaitetta USB:n välityksellä. Laite toimii sekä verkkovirralla että Li-ion-akuilla. Työmaaradion kummallakin sivulla on 3,5” kaiutin ja pohjassa subwoofer. Käyttöaika 5 Ah:n akulla on 15 tuntia.

Halki ja poikki

Hikoki Powertoolsin C3605DA-pyörösahaan pystyy kiinnittämään pölynpoiston ja siinä on myös langaton Bluetooth-yhteys imurin etäkäynnistykseen. Pienikokoisessa pyörösahassa on paljon tehoa. Kierrosluku 2 600 /min, 5 000 /min, paino 2,7 kg. Koneen saa täydellisenä pakettina (kaksi BSL36A18 Multi Volt-akkua, latauslaite, sahanterä, avain, sivuohjain ja HSC-laukku) tai runkomallina ilman akkuja, latauslaitetta ja laukkuja.

Tehoa riittää

Akkukäyttöinen Milwaukee M18 Fuel 305 mm -katkaisu- ja jiirisaha on hiiliharjattoman moottorinsa ansiosta valmistajan mukaan teholtaan yhdenvertainen sähkökäyttöisen vastaavan laitteen kanssa. Kaksoisliukumekanismin ansiosta enimmäisviistekulma on 48° vasemmalle ja oikealle. Kuormittamattomaksi nopeudeksi luvataan 3500 r/min. Terän halkaisija on 305 mm ja paino akun kanssa 22,5 kg. Mukana tulevat M18 redlithium-ion high output 12,0 Ah -akku, M18- ja M12-pikalaturi, terä, puristin, avain, sivukahvat ja pölypussi. Laite on saatavana myös ilman akkua ja laturia.

Siveltimet töihin

C.E. Lindgrenin Anza Platinum maali- ja lakkasivellin soveltuu ovien ja kalusteiden maalaamiseen. Se kestää kovaa kulutusta ja sille luvataan hyvä värinnosto- ja -peittokyky. Kun sivellintä ei käytä, sen voi laittaa purkin reunalle taukotuen varaan.

Hyvästi maalituhruille

Uuden EasyLiner-telarajaimen ansiosta maalarinteipit ja maalituhrut voi unohtaa. Telarajaimessa on kääntyvä reunasuoja, jonka voi pyörittää paikalleen telan päätyyn. Reunasuojan ansiosta rajausten tekeminen sujuu siististi ja nopeasti, kun tela voi rauhassa nojata kiinni rajattavaan pintaan. Seinän keskiosaa maalatessa reunasuoja pyöritetään telan yläpuolelle odottamaan. Kääntösäde on 90 astetta. Sokevan EasyLiner-telarajain sopii katonrajojen, nurkkien ja listojen reunuksien maalaamiseen. Telan leveys 12 cm. Rajaimeen on myös saatavilla varatela.

Ruuvaa ja poraa vaikka sivuttain

Boschin uusi akkuporakone AdvancedDrill 18 soveltuu kaikenlaiseen kotona tarvittavaan poraukseen ja ruuvaukseen. Porassa on helppo käyttötavan valinta ja työskentelysuunnan ilmaisin, ja ruuvin magneettipidike tuo mukavuutta työskentelyyn. Vaihdettavien istukoiden ansiosta laiteella pääsee kiinni myös sellaisiin kohteisiin, jotka ovat hankalasti tavoitettavissa. Akku sopii kaikkiin Boschin 18 V kuluttajapuolen sähkö- ja puutarhatyökaluihin.

Lue lisää:

Miljoonalaatikko 2/20

Miljoonalaatikko 3/20