Remontoijan ja rakentajan tärkeimmät välineet ovat hyvät työkalut. Kokosimme esittelyyn kevään uudet työkalut. 

Työkalut siististi koossa

Ryobin pienessä työkalulaukussa työkalut pysyvät siististi järjestyksessä. Laukussa on työkalulenkit, vetoketjullinen etulaukku, pehmustettu hihna ja vahvistetut kahvat. RSSSTB1-työkalulaukussa on 22 litraa säilytystilaa, 6 avointa sisätaskua, 3 avointa etu- ja takataskua sekä vetoketjutasku ja mittanauhapidike. Lisätietoja: fi.ryobitools.eu.

Roskille kyytiä

Milwaukeen uusi M12 Fuel -puhallin soveltuu monenlaiseen roskanpoistoon. Kompaktin kokoisessa puhaltimessa on aksiaalipuhallinrakenne. Puhallusnopeus on 177 km/h ja suuttimia on kaksi: kumisuuttimella voi poistaa roskat vaikeapääsyisistä paikoista, ja leveällä lakaisusuuttimella voi puhdistaa roskat avoimista paikoista. Lisätietoja: fi.milwaukeetool.eu

Monipuolinen työmyyrä

Festoolin akkuruuvinväännin T 18+3-Basicissa on täysin elektroninen vääntömomentin säätö, pikavaihtojärjestelmä, kulma- ja epäkeskokappale sekä syvyysvaste mahdollistavat poraus- ja ruuvaustehtävät. Lisätietoja: www.festool.fi

Remontoijan työkalupakki

Makitan laadukas 76-osainen työkalu- ja tarvikesarja E-10899 sisältää käsityökaluja sekä valikoiman erilaisia tarvikkeita remontoijan eri käyttötarpeisiin. Lisätietoja: www.makita.fi.

Tarkkaan linjassa

Tarratyynyillä varustettu Festoolin ohjainkisko FS 1400/2-KP auttaa suoralinjaisessa ja tarkassa sahaamisessa vaakasuuntaisesti lattialla tai työtason päällä sekä pystysuuntaisesti seinäpinnoilla. Kahta ohjainkiskoa voi kuljettaa helposti ja kätevästi kahvan varassa. Ohjainkisko FS/2-KP on saatavana 1400 ja 1900 mm:n pituisina. Lisätietoja: festool.fi.

Iskee napakasti

Milwaukee Toolin uudessa teräsvasaravalikoimassa on kestävä ja tärinää vaimentava ratkaisu, joka auttaa vähentämään iskun tuomaa rasitusta. Teräsvasarat soveltuvat myös kovan metallin työstämiseen. Magneettinen naulapidike pitää naulat paikallaan. Neljä mallia: 450 g teräksinen kirvesmiehen vasara suoralla sorkalla, 570 g teräksinen kirvesmiehen vasara suoralla sorkalla sekä 450 g ja 570 g teräksiset kirvesmiehen vasarat. fi.milwaukeetool.eu.

Loppusiivouksen aika

Kärcher SC 4 on tehokäyttäjän höyrypesuri kodin suursiivoukseen. Laitteen kaksoisvesisäiliössä on pikatäyttömahdollisuus. Pesurin ottoteho on 2000 W, säiliöt 0,8 ja 0,5 l, höyrynpaine 3,5 bar. Lisätietoja: www.k-rauta.fi.

Lue lisää:

TM Pikakoe: Akkukäyttöinen virtalähde Festool SYS-PowerStation

TM Pikakoe: Bosch GKS 18V-68 GC Professional -akkupyörösahalla uutta tehoa