Tulevan kesän Asuntomessuilla Porissa ylistetään porilaisuutta, naapureita, tulevaisuuden asumista ja sujuvaa arkea.

Asuntomessut Porissa 2018 -tapahtuman teemaviikot ovat Porilaisten viikko (9.7.-15.7.), Naapureiden viikko (16.7.-22.7.), Tulevaisuusviikko (23.7.-29.7.) ja Hyvän arjen viikko (30.7.-5.8.). Teemat nousevat esiin paikallisen identiteetin sekä parhaillaan rakentuvan messualueen ominaisuuksista.

”Poriin rakentuu asuinalue, jossa voi elää vauvasta vaariin. Alueen palvelut ja vanhalle teollisuusalueelle nouseva asuinympäristö mahdollistavat monipuolisen elämän tiiviissä naapurustossa. Teemaviikkojen myötä syvennämme hyvän asumisen elementtejä yhdessä laajan yhteistyöverkostomme kanssa”, Osuuskunta Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Harri Tuomaala kertoo.

Tulevana kesänä asuntomessutapahtuma laajenee myös messuporttien ulkopuolelle, kun samaan aikaan kaupungissa käynnissä oleva SuomiAreena ottaa ohjelmistoonsa uudenlaisen keskustelusarjan. Asumisen tunti < 3 Asuntomessut -keskustelusarja nähdään tunnin mittaisena asumiseen liittyvänä keskusteluna SuomiAreenalla Naapurien viikon aikana. Keskustelut voi nähdä livenä myös asuntomessualueella isojen näyttöjen välityksellä.

Asuntomessualueella valmistautuminen hyvässä vauhdissa

Porissa ensi kesää odotetaan jo innolla ja valmistautuminen on hyvässä vaiheessa. Porissa nähdään uniikki, kaupunkirakennetta tukeva ja sijainniltaan keskeinen messualue. Alueen rakentaminen etenee ja useimmissa kohteissa tehdään jo sisätöitä.

”Asuntomessualueemme on moderni pientaloalue, joka toteuttaa perinteistä, tiivistä ruutukaavaa. Sijainti on mainio: keskustan palvelut sekä Kirjurinluodon upeat tapahtuma- ja ulkoilupuitteet ovat alueen välittömässä läheisyydessä. Alue on rohkea ja rouhea. Lisäksi sinne syntyy merkittäviä palveluja tuleville asukkaille”, kertoo Asuntomessut Porissa 2018 -projektipäällikkö Kari-Matti Haapala.

Ensi kesän Asuntomessut järjestetään Porissa 6.7.-5.8.2018. Ennakkolipunmyynti Asuntomessuille on käynnissä osoitteessa asuntomessut.fi.

TM Rakennusmaailmaa kustantava Otavamedia on Asuntomessujen yhteistyökumppani. TM Rakennusmaailma  julkaisee Asuntomessujen virallisen taloluettelon heinäkuun numerossaan. Varmista oman messuluettelosi saanti ja tilaa TM Rakennusmaailma!