Asuntomessut esittelee tänäkin vuonna rakentamisen ja sisustamisen uusimmat ideat. Poimimme 28 näyttelykohteen joukosta 6 upeaa kylpyhuonetta, joista kannattaa napata ideat omaan kylpyhuoneremonttiin!

Isoja laattoja

Isot, tummapintaiset laatat löytyvät japanilaistyylillä sisustetusta Talo Sensusta, kohde 8. Kaksikerroksisen talon alakerrassa olevan spa-osaston tummia pintoja keventävät valkoiset kalusteet sekä puinen rimakatto. Kylpyhuonekalusteet: Diesel by Scavolini/Pietarinkadun Keittiöstudiot Oy.

Amme tuli takaisin

Amme on palannut kylpyhuoneisiin. Kohteessa 13 Jukkatalo Jalava amme on sijoitettu pesutilaan saunan eteen. Vaaleasävyiset suuret laatat jatkuvat seinältä lattiaan. Saunan lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa. Sauna: SunSauna.

Liukuovi säästää tilaa

Kohteen 10 Joutsela kylpytilat ovat kodinhoitohuoneen yhteydessä. Tila on jaettu liukuovella. Saunaosasto on talon toisessa päädyssä.

Lattialaatat: SaunaManager Oy.

Ideat saavat lentää!

Kohteen 7 Pyörre saunaosastossa on blingblingiä! Hauska idea on kapea ikkuna, jonka kautta saunan näkee suihkutilaan.

Sauna omassa rauhassaan

Lasiseinäisten saunojen ohella asuntomessukohteissa nähdään taas umpiseinällä suihkutilasta erotettuja saunoja. Kohteen 6 Lohjan Saarenta saunan seinässä on sormipaneeli ja suihkutilassa isot neliölaatat.

Laatat: Laattapiste. Sauna: Sauna Manager.

Erikokoisia laattoja

Kohteen 1 Villa Ilta tummasävyiseen suihkusyvennykseen on tuotu ilmettä erikokoisilla laatoilla ja saumausaineen värillä. Laatat: RTV.

Enemmän ideoita:

Kiinnostuitko kohteista? Jos haluat lukea lisää, löydät kaikkien Asuntomessut Lohjalla -messukohteiden rakentamisen tiedot TM Rakennusmaailma 6/21 -lehdessä ilmestyneestä Asuntomessujen virallisesta taloluettelosta. Pääset tutustumaan luetteloon myös digilehdestä!

Lue lisää:

Tältä näyttävät Asuntomessujen upeimmat keittiöt!