Asuntomessut Tuusulassa -tapahtuma tarjoaa elokuun loppuun asti rakentamisen ja sisustamisen trendejä. Kokosimme tähän juttuun muutaman mielenkiintoisen esimerkin messukohteiden keittiöistä.

Vaalea puupinta valloittaa

Suurin osa messukohteiden keittiöistä on tummapintaisia, mutta joukossa on myös muutama vaalea kaunotar. Kohteen 21 Kastelli Kuori 115 keittiössä kodinkoneet on integroitu seinustan vetimettömiin, vaaleaa puupintaa oleviin kaapistoihin. Valkoinen saareke sisältää vesipisteen.

Aamiaiskaappi jatkaa suosiotaan

Muutama vuosi sitten Asuntomessuilla ensiesittelynsä saanut aamiaiskaappi jatkaa edelleen suosiotaan. Pienet kodinkoneet saa kätevästi piiloon ovien taakse, ja samassa tilassa voi säilyttää ruokatarvikkeita. Kohteessa 25 Kontio Hill House aamiaiskaapin sisällä on myös mikroaaltouuni.

Mustaa hanaa myöten

Musta väri pitää edelleen pintansa keittiöissä. Kohteen 38 Finnlog Hetena keittiössä musta väri näkyy sekä kaapistojen ovissa, työtasoissa, liedessä kuin keittiön hanassa.

Kahdella värillä

Kun keittiö on edelleen osa oleskelutiloja, on sen ulkonäkö hyvä määritellä muun sisustuksen värieihin. Kohteessa 12 Villa Hiili on keittiön välitilan yläpuolen kaappeihin haettu vaaleaa väriä, alakaapit  ja katonrajan kaapit on jätetty tummiksi.

Saareke jakaa tilan

Saare toimii edelleen hyvänä tilanjakana silloin, kun keittiö on suorassa yhteydessä kodin oleskelutiloihin. Saarekkeeseen mahtuu myös paljon kaappitilaa sekä aina tarpeellista työskentelytilaa. Kohteessa 24 Omatalo Kulma saarekkeen väritys on sama kuin välitilan yläpuolen kaapeissa.

Ruokakomero tekee paluun

Ruokakomero on tullut takaisin. Kohteessa 14 Jukkatalon Tuulia ruokakomero on sijoitettu fiksusti portaiden alle jäävään tilaan. Ruokakomeroon mahtuvat myös kierrätysastiat.