Sähköyhtiö Carunan uusi palvelu tarjoaa mahdollisuuden vertailla eri palveluntarjoajien tarjoamia aurinkopaneeleja ja sähköautojen lataustolppia oman sähkönkulutuksen perusteella.

Sähköyhtiö Caruna markkinoi Virtane-palveluaan sillä, että asiakas pystyy siirtymään nopeammin ja helpommin uusiutuvan energian tuottamiseen ja kuluttamiseen .

“Asiakaspalvelumme neuvoo päivittäin lukuisia asiakkaitamme aurinkopaneeleihin ja sähköautoihin liittyvissä kysymyksissä. Asiakkaamme pystyvät uuden palvelun avulla löytämään saman tiedon silloin kun hänelle itselleen sopii”, kertoo Carunan kehityspäällikkö Elina Säiläkivi.

Asiakkaille ilmainen palvelu

“Palvelussa asiakkaan on mahdollista hyödyntää tietoa omasta sähkönkulutuksestaan, mikä auttaa häntä löytämään sopivimman ratkaisun. Palvelu tarjoaa myös riippumattoman alustan, joka kokoaa eri toimijoiden tuotteet läpinäkyvästi vertailtaviksi. Virtane-palvelu on ilmainen asiakkaillemme ja kumppaneillemme. Tällä hetkellä vastaavaa palvelua ei ole vielä Suomessa”, kertoo Elina Säiläkivi.

Pientuottaja voi vapaasti myydä ylijäämäsähkönsä sähkömarkkinoille. Aurinkosähkön siirtäminen Carunan sähköverkkoon on maksutonta. Tällä hetkellä Carunan sähköverkkoon tuottaa aurinkosähköä jo lähes 7 000 pientuottajaa.

Myös kiinnostus sähköautoilua kohtaan kasvaa.  Tällä hetkellä sähköautoilijoista noin 70 % on Carunan asiakkaita.