Asuntomessujen 50-vuotisjuhlavuotena Tuusulan Rykmentinpuistossa voi tutustua 33 upeaan, uniikkiin messukotiin. Perjantaina 21.8. Asuntomessut on auki iltakymmeneen.

Turvallisen messukokemuksen varmistamiseksi lippuja on saatavilla rajoitetusti ja ne myydään päivä- ja aikaperusteisesti vain ennakkoon. Lippu ostetaan etukäteen Asuntomessujen verkkokaupasta.

Perjantaina 21.8. Asuntomessut Tuusulassa -tapahtuma on avoinna klo 12-22.

Asuntomessut auki 30.8. saakka

Asuntomessukohteisiin pääsee tutustumaan 30.8. saakka. Taphtuman portit ovat avoinna maanantaista perjantaihin klo 12-20, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-18.

Messuille voit saapua niin julkisilla kuin omalla autolla, kävellen tai polkupyörällä.

Messujen turvallisuuden varmistamiseksi on laadittu suunnitelma yhteistyössä terveydestä ja turvallisuudesta vastaavien viranomaisten kanssa, jossa ohjeistetaan messuille saapuminen ja alueella liikkuminen. Suunnitelman avulla huolehditaan myös siitä, että kaikki alueella liikkuvat – niin messukävijät kuin henkilökunta – osaavat toimia saumattomasti yhteen turvallisuuden onnistumiseksi.

Messualueella on kaikille kävijöille tarjolla selkeästi ohjeistetut toimintatavat muun muassa turvaväleihin ja hygieniaan liittyen. Lisäksi Asuntomessujen ravintola-, siivous- ja muiden kumppaneiden kanssa varaudutaan turvallisuusohjeistusten mukaan.

Turvallisuusohjeita päivitetään jatkuvasti, uusimmat tiedot voit tarkistaa Asuntomessujen sivuilta.

Kohteisiin voit tutustua myös TM Rakennusmaailman numerossa 7/20 julkaistusta taloluettelosta, joka esittelee kaikkien messukohteiden rakentamisen yhteystiedot, pohjapiirrokset sekä rakentamisen ratkaisut.